Glöm inte sockan!

Vi ger dig bra tips på hur man håller sig bekväm ute i naturen, lagad mat på elden, skogsbad och en må- bra- känsla när du kommer hem. Anmäl din plats och se fram emot denna eftermiddag.

I ett tentipitält, där elden sprakar inleder Team Sportia med klädtips och har med sig ett erbjudande till alla anmälda. Stiftelsen Bergagården berättar om vandringstips och annat bra att veta kring Halle- och Hunneberg.

Blixthälsa från Vänersborg tar med oss ut och ger metoder och inspiration för att ladda om i vardagens kanske stressiga schema. Du får prova på ”skogsbad” som är en metod för att rensa tanke och sinne. Detta blir mer och mer populärt och kanske har du redan hört talas om det.
Som avslutning bjuds ni på mat som är lagad över elden av Holmgrens Hörna i Vänersborg.

För anmälan: swisha 395 kronor till 123 042 6965 Blixthälsa. Märk ”Skogsbad” och ditt för- och efternamn. I anmälan ingår fika med dryck, mat, ett par sockar och ett sittunderlag. När du anmält dig kommer ytterligare information och du har en plats under eftermiddagen. Begränsat antal platser. För frågor kontakta Annika Blixt, Hälsovetare, 0707-726260

Stiftelsen Bergagården arrangerar eftermiddagen med samarbetspartners